ميراث آريا(chtn) - لطفي‌زاده ديروزبا تاکيد بر اينکه سازمان‌هاي اصلي مرتبط با اجراي طرح تغيير ساعت کاري در همه جلسات حضور داشته‌اند و تصويب آن در شوراي عالي ترافيک کشور در حضور همه اعضا و سازمان‌هاي مرتبط بوده گفت: درنظرسنجي که قبل از اعلام رسمي تصويب طرح مصوبه شوراي عالي ترافيک در مورد تغيير ساعت کاري گروه‌هاي مختلف در بين مردم انجام شد، 74 درصد افراد مورد نظرسنجي، اين طرح را در تغيير وضعيت ترافيک خوب ارزيابي کرده‌اند، 22 درصد گفته‌اند که هيچ تاثيري ندارد و تنها چهار درصد افراد حاضر در نظرسنجي معتقد بودند که با اجراي اين طرح ترافيک بدتر مي‌شود.

وي با اشاره به جمعيت حدود 80 هزار نفري کارکنان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران، جمعيت يک ميليون و دويست هزار نفري دانش آموزان و وجود حدود 18 هزار سرويس مدارس خاطر‌نشان کرد: در جريان تصويب اين طرح ابعاد مختلف تغيير ساعت کار مدارس در نظر گرفته شده و در عين حال نبايد به دليل احتمال وجود برخي مشکلات براي يک گروه اجراي کل طرح را براي شهر حدود 8 ميليون نفري تهران متوقف گذاشت.

لطفي‌زاده تصريح کرد: بر اساس نظرسنجي‌ انجام شده توسط وزارت کشور در مورد تغيير ساعت کاري86 درصد از افراد مورد نظر‌سنجي با تغيير ساعت مدارس در جريان اجراي طرح در ساعت 8 تا 8:30 صبح در راستاي بهبود وصضعيت ترافيک تهران موافق بودند.

وي اضافه کرد: بر اساس گزارش شهرداري تهران تعداد خانواده‌هايي که فرزندان زير 14 سال دارند و والدين هر دو شاغلند حدود 6/3 درصد کل خانوارهاي شهر تهران است و قطعا اين ميزان در مقابل کل شاغلان شهر تهران رقم قابل توجهي نيست.

وي با تاکيد بر اين که حل مشکلات احتمالي شهروندان در جريان اجراي اين طرح براي ما اهميت زيادي دارد، اظهارکرد: براي حل مشکل خانواده‌هايي که والدين هر دو شاغل هستند و يا والدين براي رساندن فرزند خود به مدرسه فاصله قابل توجهي را با زمان شروع به کار خود دارند، هماهنگي‌هاي لازم با استانداري صورت گرفته تا تمام دستگاه‌هاي دولتي تسهيلات و همکاري لازم را با اين والدين داشته باشند، تا ديگر دغدغه‌اي در مورد اين طرح وجود نداشته باشند.

لطفي‌زاده با تاکيد بر اينکه يک ماه تاخير اعلام شده در جريان اجراي طرح تغيير ساعت کار به معناي اين نيست که دولت از اجراي اين طرح صرفنظر مي‌کند، به ايسنا گفت:‌ دولت و مجموعه‌هاي ديگري از جمله شهرداري تهران در مورد تغيير ساعت کار به توافق رسيده‌اند و اجراي آن قطعا براي شهروندان تهراني منافع زيادي را دربردارد.

وي با بيان اينکه تاخير در نظر گرفته شده در اجراي اين طرح براي تامين منافع تعدادي از کارمندان سازمان آموزش و پرورش است که وظيفه تعليم و تربيت دانش‌آموزان تهراني را برعهده دارند، اضافه کرد: چنانچه آموزش و پرورش زودتر از يک ماه آمادگي خود را بريا اجراي طرح اعلام کند، طرح بلافاصله آغاز مي‌شود.

دبير شوراي عالي ترافيک يادآور شد: ارزيابي مثبت مسوولان مرتبط با اجراي اين طرح و توجه آن‌ها به اهميت آن در ترافيک شهر تهران، در نگاه مردم و همراهي آن‌ها بسيار موثر است و بايد نقاط قوت و اجراي اين طرح مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش ايسنا، بر اساس مصوبه شوراي عالي ترافيک کشور قرار بود طرح تغيير ساعت کاري در تهران به طور آزمايشي از دوم آبان ماه سال جاري به مدت يکماه به صورت آزمايشي اجرا شود اما روز چهارشنبه هفته گذشته و در جريان جلسه هيات دولت و با اعلام آماده نبودن مجموعه آموزش و پرورش اجراي اين طرح يکماه به تعويق افتاد.

بر اساس اين مصوبه که حاصل چندين سال پيگيري‌هاي شهرداري تهران و در نهايت توافق شيرين دولت و شهرداري است، ساعت کار مراکز نظامي و صنعتي به تشخيص ارگان‌هاي مربوطه 6 تا 6:30 آغاز و بين ساعت 13 تا 13:30 براي گروه‌هاي نظامي و 14 تا 14:30 براي گروه‌هاي صنعتي پايان مي‌يابد، ساعت کار بانک‌ها از ساعت 7 تا 15، ساعت کار ادارات دولتي 7:30 تا 15:30، ساعت آغاز به کار مدارس و دانشگاه‌ها 8 تا 8:30 و ساعت پايان کار 13 تا 15 خواهد بود. همچنين ساعت کار صنوف نيز از ساعت 9:30 تا 16 تعيين شده است.

همچنين ساعت آغاز به کار مدارس ابتدايي در ساعت 8:30 صبح و دانشگاه‌ها و دبيرستان‌ها نيز در ساعت 8 تعيين شده است تا کودکان دوره‌هاي ابتدايي زمان بيشتري را براي استراحت داشته باشند.

100


انتهای پیام/

کد خبر 1388080225